Primary Menu

Uaïa - Qui som

Som l’Andrea i la Marta, dues amigues que entre una cosa i l’altra al final ens hem fet sòcies!

Uaïa comença essent un hobbie i acaba convertint-se en la il·lusió del nostre dia a dia. Uaïa: ‘cala’ en un idioma de Sud-Amèrica en perill d’extinció. Uaïa: calma i tranquil·litat. Uaïa: el soroll del mar, els colors, la naturalesa i la inspiració.

Jo, l’Andrea sóc infermera Pediàtrica i faig tots els torns possibles, però encara guardo algunes hores per poder fer Uaïa! I no només això! Sempre que s’ha d’organitzar alguna cosa…si no saps qui ho organitza la resposta és fàcil! L’Andrea!

I jo, la Marta, sóc Comunicadora Audiovisual, m’encanta l’arquitectura, el disseny, la decoració i “com que tampoc em faltava feina” vaig decidir embarcar-me en aquest projecte on el meu objectiu és fer que les coses petites com Uaïa es facin grans!

Resulta que després de molts anys de ser amigues (anàvem juntes a la guarderia!) ens hem retrobat… i ara ja som imparables! Tenim moltes semblances amb les coses, telepatia moltes vegades, facilitat en decidir les coses perquè ens agrada sempre el mateix… Vaja, que millor equip no podíem formar, oi?

Quan érem petites fèiem paradetes, una a Llançà i l’altra a Cadaqués, però ara ens hem retrobat per formar Uaïa! Ens podreu trobar a varis markets i també aquí, per poder donar el millor de nosaltres i poder fer que les vostres joietes desitjades es facin realitat.

Així que, ara que ja ens coneixeu una miqueta més… Benvinguts i benvingudes al nostre món!

Cistella de la compra

No hi han productes a la teva cistella de la compra

SHOP